Comunicat de presa

Ultima modificare: noiembrie 16, 2015, autor admin

sigla-UE-Romania-IS2013

Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”
-co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

„Investitii pentru viitorul dumneavoastra”

 

Inceperea implementarii proiectului

“Cresterea eficacitatii si competitivitatii SC NEO PLAN SRL prin implementarea de solutii sofware in proiectare si a echipamentelor conexe“

    Societatea NEO PLAN SRL, cu sediul în Mun. Sibiu, str. Sacel, nr.90A, ap.7, deruleaza, începand cu data de 30.12.2013, proiectul “Cresterea eficacitatii si competitivitatii SC NEO PLAN SRL prin implementarea de solutii sofware in proiectare si a echipamentelor conexe“, co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, în baza contractului de finantare încheiat cu Ministerul pentru Societatea Informationala, in calitate de Organism Intermediar, in numele si pentru Ministerul Economiei, in calitate de Autoritate de Management. 

    Valoarea totala a proiectului este de 107.451,00 lei, din care asistenta financiara nerambursabila este de 74.445,70 lei.

    Proiectul se implementeaza în Municipiul Sibiu, la punctul de lucru al societatii de pe strada George Toparceanu, nr.9, pe o durata de 24 luni.

    Obiectivul proiectului este cresterea productivitatii muncii in cadrul societatii prin implementarea de solutii software moderne de proiectare si sisteme TIC performante.

Detalii suplimentare puteti obtine de la:

Nume persoana contact: Cuzic Horea
Functie: Director
Tel: 0371 199151, Fax: 0369 814484, E-mail: neoplansb@gmail.com

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.