Comunicat de presa – finalizare proiect

Ultima modificare: septembrie 20, 2019, autor admin

COMUNICAT DE PRESĂ

Data publicării: 20.09.2019

S.C. NEO PLAN S.R.L.  informează

    Privind finalizarea activităților în proiectul “IMBUNATATIREA COMPETITIVITATII S.C. NEO PLAN S.R.L. PRIN ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE SI UTILAJE PERFORMANTE”. Proiectul a fost prevăzut a se derula în perioada 02.04.2018 si pana la data de 30.09.2019.

Proiectul “IMBUNATATIREA COMPETITIVITATII S.C. NEO PLAN S.R.L. PRIN ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE SI UTILAJE PERFORMANTE”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  este implementat de către S.C. NEO PLAN S.R.L. și are o valoare totală de 1,098,857.64 lei, din care 782,858.30 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.  Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect.

Proiectul S.C. NEO PLAN S.R.L.. consta in Consolidarea pozitiei pe piata a S.C. NEO PLAN S.R.L. in domeniul fabricarii de mobila pentru birouri si magazine. Premisa indeplinirii acestui scop o reprezinta aducerea pe piata a unui proces de productie inovativ prin utilizarea noilor tehnologii si asigurarea capacitatii de productie, astfel fiind necesara realizarea unei investitii in vederea dotarea antelierului cu mijloace fixe de ultima generatie, specifice domeniului de activitate vizat

În urma implementării, prin activitățile realizate în proiect, s-au realizat următoarele:

–  Achiziționarea a 15 echipamente tehnologice noi, pentru productia de mobila

–  S-au creat 5 noi locuri de muncă, impactul proiectului la nivelul localității/regiunii este dat de faptul că prin această investiție societatea comercială va putea oferii mobila de calitate în comunitatea locală și în regiune, în ceea ce priveste domeniul productiei de mobilier, determinând prin noile contracte reinvestirea resurselor financiare încasate în comunitatea locală aducând în felul acesta un aport la dezvoltarea acesteia, si implicit, la crearea de noi locuri de munca.

Date de contact beneficiar: S.C. NEO PLAN S.R.L.

CUI: RO 17050348, Numar de înregistrare la Registrul Comertului: J32/1904/17.12.2004

Adresa: Mun. Sibiu, Str. Sacel, nr. 90A, Ap.7, Jud. Sibiu, Cod postal 550311

Telefon: 0723378111, Mail: neoplansb@gmail.com

www.regio-adrcentru.ro

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.