Atestat proiectare drumuri forestiere

Ultima modificare: decembrie 18, 2009, autor admin

Incepand cu luna noiembrie 2009, firma Neo Plan SRL este atestata de catre Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale prin Certificatul nr.22 din 23.11.2009 sa efectueze proiectarea de drumuri forestiere.
Firma noastra are in portofoliul actual trei drumuri forestiere proiectate in jud. Vrancea, in prezent fiind in curs de elaborare alte proiecte similare conform Masurii 125 – „Imbunatatirea si dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea si adaptarea agriculturii si silviculturii”.

Procedura prin care se asigura cadrul organizatoric si regulile unitare pentru atestarea capacitatii profesionale si tehnico-economice a persoanelor fizice si juridice pentru proiectarea de drumuri forestiere a fost stabilita prin ordinul 576 din 15 septembrie 2009.

3 thoughts to “Atestat proiectare drumuri forestiere”

 1. buna ziua
  ma nunesc Catalin Trofinov si sunt administratorul unei firme de proiectare din iasi si am primit o solicitare de intocmire a unui SF de reabilitare si proiectare a unor drumuri forestiere din judetul Iasi, pentru accesarea de fonduri europene pe masura 125. Conform Ghidului solicitantului aceste documentatii trebuie intocmite de o persoana atestata de ministerul mediului.
  gasindu-va numele firmei pe lista ministerului v-am contactat pentru a va intreba daca sunteti interesat de o eventuala colaborare.
  termenele fiind foarte scurte, astept cu deosebit interes raspunsul dumneavoastra
  va multumesc
  o zi buna

 2. Buna ziua,
  Va rog sa imi transmiteti care este tariful dumneavoastra de contrasemnare a unui proiect pentru drumuri forestiere?
  Va multumesc.

 3. Din motive tehnice si lipsa de timp, am vazut comentariile dumneavostra prea tarziu pentru a va raspunde in timp util.
  Pe aceast cale ne cerem scuze si va rugam sa folositi pe viitor formularul de contact pentru chestiuni urgente.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.